Kisbusz bérlés Budapest

Új kényelmi szolgáltatás

Új kényelmi szolgáltatásunk az állófűtés kisbuszba!

Állófűtés kisbuszba! Örömmel tájékoztatjuk meglévő és új ügyfeleinket, hogy Budapesten bérelhető kisbuszainkat elkezdtük állófűtéssel felszerelni. Ennek köszönhetően az utasok számára további kényelmi szolgáltatást tudunk biztosítani.

Előnyök:
  • Biztonság – jó látási viszonyokÁllófűtés kisbuszba! A jó látási viszonyok már kezdettől fogva biztosítottak az állófűtéssel – anélkül, hogy le kellene kaparni a jeget. A veszélyes, belülről történő páralecsapódás és az újbóli jégképződés többé nem fordul elő.
  • Induláskor meleg autó! A jármű belső tere már induláskor kellemes hőmérsékletű. Átfagyott ujjak és didergés, mindez már a múlté! Nem kell többet jeget kaparnia és vastag téli kabátban vezetnie, amely csak akadályozza vezetés közben.
  • Nincs jégkaparás!  Egyszerűen csak szálljon be autójába, nem kell reggel kint a hidegben kaparni a jeget a szélvédőről – ez már mind a múlté! Kezdje a napját nyugodtan és kényelmesen a beépített állófűtéssel. Alig várja majd, hogy beülhessen kellemesen meleg autójába.
  • Sok időt megspórolhat! Az állófűtéssel időt takarít meg. Többé nem kell a jeget kaparnia szélvédőről, törölgetni az ablakokat és a motort járatni, hogy az üzemi hőfokra melegedjen. Mindez már felesleges. A motor járatása egyébként is tiltott a legtöbb országban.
  • Felhasználóbarát működés! Ön döntheti el, hogyan szeretné működtetni a kisbusz bérlés állófűtését. Választhat, hogy távirányítóval, mobiltelefonjával vagy a digitális időzítővel hozza működésbe állófűtését. A szabályzás és üzemeltetés praktikus, bármelyik lehetőséget is választja.
  • Intelligens szellőztetés nyáron! Egy állófűtés többet nyújt Önnek, mint csupán meleget a télben. Nyáron az állófűtés a külső levegőt fújja be az autóba, elősegítve a jármű utasterének lehűtését. A szellőzési funkció megakadályozza az utastér túlzott felmelegedését és a füllesztő hőséget is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top