Kisbusz bérlés Budapest

Új kényelmi szolgáltatásunk az állófűtés kisbuszba!

Állófűtés kisbuszba! Örömmel tájékoztatjuk meglévő és új ügyfeleinket, hogy Budapesten bérelhető kisbuszainkat elkezdtük állófűtéssel felszerelni. Ennek köszönhetően az utasok számára további kényelmi szolgáltatást tudunk biztosítani.

Előnyök:
  • Biztonság – jó látási viszonyokÁllófűtés kisbuszba! A jó látási viszonyok már kezdettől fogva biztosítottak az állófűtéssel – anélkül, hogy le kellene kaparni a jeget. A veszélyes, belülről történő páralecsapódás és az újbóli jégképződés többé nem fordul elő.
  • Induláskor meleg autó! A jármű belső tere már induláskor kellemes hőmérsékletű. Átfagyott ujjak és didergés, mindez már a múlté! Nem kell többet jeget kaparnia és vastag téli kabátban vezetnie, amely csak akadályozza vezetés közben.
  • Nincs jégkaparás!  Egyszerűen csak szálljon be autójába, nem kell reggel kint a hidegben kaparni a jeget a szélvédőről – ez már mind a múlté! Kezdje a napját nyugodtan és kényelmesen a beépített állófűtéssel. Alig várja majd, hogy beülhessen kellemesen meleg autójába.
  • Sok időt megspórolhat! Az állófűtéssel időt takarít meg. Többé nem kell a jeget kaparnia szélvédőről, törölgetni az ablakokat és a motort járatni, hogy az üzemi hőfokra melegedjen. Mindez már felesleges. A motor járatása egyébként is tiltott a legtöbb országban.
  • Felhasználóbarát működés! Ön döntheti el, hogyan szeretné működtetni a kisbusz bérlés állófűtését. Választhat, hogy távirányítóval, mobiltelefonjával vagy a digitális időzítővel hozza működésbe állófűtését. A szabályzás és üzemeltetés praktikus, bármelyik lehetőséget is választja.
  • Intelligens szellőztetés nyáron! Egy állófűtés többet nyújt Önnek, mint csupán meleget a télben. Nyáron az állófűtés a külső levegőt fújja be az autóba, elősegítve a jármű utasterének lehűtését. A szellőzési funkció megakadályozza az utastér túlzott felmelegedését és a füllesztő hőséget is.

Közösség:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Top

Kapcsolódó hozzászólások

autómentés Budapest

Autómentés Budapesten

Autómentés Budapest – fő profiljuk az autók szállítása és mentése. Budapest és vonzáskörzetében 1 órán belül a helyszínen vannak. A különböző méretű és teherbírású autószállító trailereinkkel szinte bármilyen mentési és szállítási feladatot végre tudnak hajtani. Amennyiben az autómentést vagy autószállítást Ön szeretné elvégezni akkor ebben az esetben lehetőséget biztosítanak a trailerek bérlésére is, így egyértelműen

ponyvás utánfutó bérlés

Ponyvás utánfutó előnye

Ponyvás utánfutó bérlés Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy Budapesti telephelyen is van lehetőség ponyvás utánfutó bérlés. Mi is az előnye? Mondhatni, hogy a legelterjedtebb felépítmény típus. A ponyvás futók rakhatók oldalról, hátulról és felülről is (ha felhajtjuk a ponyvát). Az áru szállítás közben védve van a környezeti károktól, de könnyebben hozzáférhető, mint a zárt rendszerű felépítményeknél.

Kisbusz bérlés Budapest

Új kényelmi szolgáltatás

Új kényelmi szolgáltatásunk az állófűtés kisbuszba! Állófűtés kisbuszba! Örömmel tájékoztatjuk meglévő és új ügyfeleinket, hogy Budapesten bérelhető kisbuszainkat elkezdtük állófűtéssel felszerelni. Ennek köszönhetően az utasok számára további kényelmi szolgáltatást tudunk biztosítani. Előnyök: Biztonság – jó látási viszonyok! A jó látási viszonyok már kezdettől fogva biztosítottak az állófűtéssel – anélkül, hogy le kellene kaparni a jeget.

trailer kölcsönzés

Utánfutó trailer bérlés nálunk!

Utánfutó trailer bérlés nálunk! Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy 9 személyes kisbuszok bérlésén túl, már utánfutókat és autószállító trailereket is tudunk biztosítani bérlőink számára. Telephelyeinken trailer bérlés, trailer kölcsönzés és utánfutó bérlés biztosításával oldjuk meg a magánszemélyeknél cégeknél szükséges szállítási megoldásokat a lehető legjobb bérleti konstrukcióval és ár-érték aránnyal.  A nagyob vagy kisebb méretű termékekket nem

kisbusz bérlés sorban

Kisbusz bérlés előnyei

Kisbusz bérlés előnyei! Mi a 9 személyes kisbusz bérlés előnyei? Üzleti út vagy kirándulás esetén kényelmes és biztonságos alternatívája kis csoportok részére 2 vagy 3 személyautó használata helyett a kisbusz bérlés, mikrobusz bérlés most, kisbusz kölcsönzés most akár külföldre is kaucióval. A bérelhető Ford transit 9 fős kisbuszok felépítménye kellő helyet és mozgásteret biztosít az

Scroll to Top