Kisbusz bérlés Budapest

Új kényelmi szolgáltatásunk az állófűtés kisbuszba!

Állófűtés kisbuszba! Örömmel tájékoztatjuk meglévő és új ügyfeleinket, hogy Budapesten bérelhető kisbuszainkat elkezdtük állófűtéssel felszerelni. Ennek köszönhetően az utasok számára további kényelmi szolgáltatást tudunk biztosítani.

Előnyök:
  • Biztonság – jó látási viszonyokÁllófűtés kisbuszba! A jó látási viszonyok már kezdettől fogva biztosítottak az állófűtéssel – anélkül, hogy le kellene kaparni a jeget. A veszélyes, belülről történő páralecsapódás és az újbóli jégképződés többé nem fordul elő.
  • Induláskor meleg autó! A jármű belső tere már induláskor kellemes hőmérsékletű. Átfagyott ujjak és didergés, mindez már a múlté! Nem kell többet jeget kaparnia és vastag téli kabátban vezetnie, amely csak akadályozza vezetés közben.
  • Nincs jégkaparás!  Egyszerűen csak szálljon be autójába, nem kell reggel kint a hidegben kaparni a jeget a szélvédőről – ez már mind a múlté! Kezdje a napját nyugodtan és kényelmesen a beépített állófűtéssel. Alig várja majd, hogy beülhessen kellemesen meleg autójába.
  • Sok időt megspórolhat! Az állófűtéssel időt takarít meg. Többé nem kell a jeget kaparnia szélvédőről, törölgetni az ablakokat és a motort járatni, hogy az üzemi hőfokra melegedjen. Mindez már felesleges. A motor járatása egyébként is tiltott a legtöbb országban.
  • Felhasználóbarát működés! Ön döntheti el, hogyan szeretné működtetni a kisbusz bérlés állófűtését. Választhat, hogy távirányítóval, mobiltelefonjával vagy a digitális időzítővel hozza működésbe állófűtését. A szabályzása és üzemeltetése praktikus, bármelyik lehetőséget is választja.
  • Intelligens szellőztetés nyáron! Egy állófűtés többet nyújt Önnek, mint csupán meleget a télben. Nyáron az állófűtés a külső levegőt fújja be az autóba, elősegítve a jármű utasterének lehűtését. A szellőzési funkció megakadályozza az utastér túlzott felmelegedését és a füllesztő hőséget is.

Közösség:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Top

Kapcsolódó hozzászólások

autómentés budapest

Autómentők – éhezők viadala

Az autómentés rejtelmei sokak számára ismeretlenek lehetnek, azonban az alábbiakban megpróbáljuk bemutatni néhány fontos aspektusukat: Szakszerűség: Az autómentő szakma különleges szaktudást igényel, hiszen az autók hatalmas és nehéz gépek, amelyeket különböző módszerekkel lehet elmozdítani vagy menteni. Autómentés során a szakszerűség létfontosságú a feladatok elvégzéséhez. Biztonság: Az autómentés során különösen fontos a biztonság. Az autómentőknek meg

autószállítás

B kategóriás tréler bérlés

B kategóriás tréler bérlés Utánfutó, lakókocsi, netán autószállító tréler? Mindegyik esetében tisztában kell lenni azzal, hogy ki, mit, mivel vontathat B kategóriás tréler bérlése esetében. A jellemzően igen költséges autószállítási árakat nézve sokak fejében megfordul, hogy lakókocsit, trailert, utánfutót vontasson. Aki költséghatékonyság miatt tenne így, azt rögtön el kell szomorítsam, nem lesz szerényebb költségű ha

autómentés Budapest

Autómentés Budapesten

Autómentés Budapest – fő profiljuk az autók szállítása és mentése. Budapest és vonzáskörzetében 1 órán belül a helyszínen vannak. A különböző méretű és teherbírású autószállító trailereinkkel szinte bármilyen mentési és szállítási feladatot végre tudnak hajtani. Amennyiben az autómentést vagy autószállítást Ön szeretné elvégezni akkor ebben az esetben lehetőséget biztosítanak a trailerek bérlésére is, így egyértelműen

ponyvás utánfutó bérlés

Ponyvás utánfutó előnye

Ponyvás utánfutó bérlés Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy Budapesti telephelyen is van lehetőség ponyvás utánfutó bérlés. Mi is az előnye? Mondhatni, hogy a legelterjedtebb felépítmény típus. A ponyvás futók rakhatók oldalról, hátulról és felülről is (ha felhajtjuk a ponyvát). Az áru szállítás közben védve van a környezeti károktól, de könnyebben hozzáférhető, mint a zárt rendszerű felépítményeknél.

Kisbusz bérlés Budapest

Új kényelmi szolgáltatás

Új kényelmi szolgáltatásunk az állófűtés kisbuszba! Állófűtés kisbuszba! Örömmel tájékoztatjuk meglévő és új ügyfeleinket, hogy Budapesten bérelhető kisbuszainkat elkezdtük állófűtéssel felszerelni. Ennek köszönhetően az utasok számára további kényelmi szolgáltatást tudunk biztosítani. Előnyök: Biztonság – jó látási viszonyok! A jó látási viszonyok már kezdettől fogva biztosítottak az állófűtéssel – anélkül, hogy le kellene kaparni a jeget.

Scroll to Top