autómentés Budapest

Autómentés Budapesten

Autómentés Budapest

– fő profiljuk az autók szállítása és mentése. Budapest és vonzáskörzetében 1 órán belül a helyszínen vannak. A különböző méretű és teherbírású autószállító trailereinkkel szinte bármilyen mentési és szállítási feladatot végre tudnak hajtani. Amennyiben az autómentést vagy autószállítást Ön szeretné elvégezni akkor ebben az esetben lehetőséget biztosítanak a trailerek bérlésére is, így egyértelműen olcsóban el tudja szállítani gépjárművüket. A céljuk az, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek és máskor is Őket keressék vagy akár másnak is  ajánlják.

autómentés Budapest
autómentés Budapest

Amennyiben az autója olyan szinten hibásodott meg, hogy nem tudja tovább folytatni a kitűzött úti célt – legyen szó üzleti útról vagy nyaralásról esetleg sporteseményre történő eljutás vagy együttesek fellépéséről – akkor mi felárért biztosítani tudunk csere kisbuszt, így nem marad le az úti célról vagy esetleg a tervezett eseményekről.

„A” pontból „B” pontba kell eljuttatni autóját? Autómentő Budapest szolgáltatásuk a megoldás! Legyen szó versenypályára épített vagy papír nélküli autóról, vagy műszaki hibás járműről, mi non-stop, az év összes napján, 0-24 órában elérhetőek!

Folyamatosan fogadják a hívásokat és sürgős esetben törekszenek, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megérkezzen az autómentő Budapest és vonzáskörzetébe.

Külföldre, illetve külföldről való autószállítás, előre egyeztetett időpontfoglalással történhet! Bizonyos esetekben előlegszámlát állítanak ki, de minden esetben a konkrétumokat előre egyeztetni szükséges.

Az autószállítás csak is szakszerűen, és biztonságosabb módon történhet.

Autómentő Budapest, egy fuvarral több autót is tudnak szállítani, törekedve a költséghatékonyságra ügyfelek legnagyobb elégedettségére.

https://www.24-automentes.hu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top