ponyvás utánfutó bérlés

Ponyvás utánfutó bérlés

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy Budapesti telephelyen is van lehetőség ponyvás utánfutó bérlés. Mi is az előnye? Mondhatni, hogy a legelterjedtebb felépítmény típus. A ponyvás futók
ponyvás utánfutó bérlésrakhatók oldalról, hátulról és felülről is (ha felhajtjuk a ponyvát). Az áru szállítás közben védve van a környezeti károktól, de könnyebben hozzáférhető, mint a zárt rendszerű felépítményeknél.
Az első megfontolandó kérdés kölcsönzésnél az utánfutó tömege és mérete. Az autósnak el kell döntenie, hogy milyen célra fogja majd használni az eszközt, s annak megfelelő méretűt kell bérelni.

A vontatást végző autó forgalmijában szerepel, hogy maximum milyen tömeget vontathat, ezt is figyelembe kell venni. A tengelyek számánál az egytengelyes utánfutóknál általában kisebb a kéttengelyeseknél, viszont nagyobb terhet tudunk szétosztani.

A kéttengelyes változatok további előnye, hogy négy kerék fékezhető (amennyiben ráfutófékes), s ha egy kerék defektet kap, akkor még korlátozott módon tovább lehet haladni a szerelvénnyel. A féknélküli utánfutók kevesebb tömeget hordozhatnak, de kevésbé érzékenyek az igénybevételre, mivel kevesebb alkatrészből állnak.

A fékút viszont a vontatmány szabadon futása miatt jelentősen megnőhet, ez jelenti az ilyen változatok legnagyobb hátrányát túlsúlynál, ami természetesen nem szabályos.
A kerekek elhelyezkedésénél szintén azt kell mérlegelni, hogy kell-e majd nehezebb terheket szállítani. Ha igen, akkor az alacsonyabb padlószinttel rendelkező oldalt kerekes változatokat érdemes bérelni, míg ellenkező esetben az alsó kerekes utánfutók lehetnek a befutók.

Közösség:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Top

Kapcsolódó hozzászólások

mikrobusz bérlés

Kisbusz bérlés nyaraláshoz

Kisbusz bérlés Budapesten nyaraláshoz Kényelem és konfort: Kisbusz bérlésével könnyedén szállítható nagyobb csoport, így nem kell a tömegközlekedésre vagy több külön gépjárműre támaszkodni. Emellett a kisbuszok általában kényelmesebbek és tágasabbak, mint a személyautók. Rugalmasság: A bérléssel Ön döntheti el az indulás pontos idejét és útvonalát. Nem kell figyelni a tömegközlekedés menetrendjére vagy más utasok igényeire.

autómentés budapest

Autómentők – éhezők viadala

Az autómentés rejtelmei sokak számára ismeretlenek lehetnek, azonban az alábbiakban megpróbáljuk bemutatni néhány fontos aspektusukat: Szakszerűség: Az autómentő szakma különleges szaktudást igényel, hiszen az autók hatalmas és nehéz gépek, amelyeket különböző módszerekkel lehet elmozdítani vagy menteni. Autómentés során a szakszerűség létfontosságú a feladatok elvégzéséhez. Biztonság: Az autómentés során különösen fontos a biztonság. Az autómentőknek meg

autószállítás

B kategóriás tréler bérlés

B kategóriás tréler bérlés Utánfutó, lakókocsi, netán autószállító tréler? Mindegyik esetében tisztában kell lenni azzal, hogy ki, mit, mivel vontathat B kategóriás tréler bérlése esetében. A jellemzően igen költséges autószállítási árakat nézve sokak fejében megfordul, hogy lakókocsit, trailert, utánfutót vontasson. Aki költséghatékonyság miatt tenne így, azt rögtön el kell szomorítsam, nem lesz szerényebb költségű ha

autómentés Budapest

Autómentés Budapesten

Autómentés Budapest – fő profiljuk az autók szállítása és mentése. Budapest és vonzáskörzetében 1 órán belül a helyszínen vannak. A különböző méretű és teherbírású autószállító trailereinkkel szinte bármilyen mentési és szállítási feladatot végre tudnak hajtani. Amennyiben az autómentést vagy autószállítást Ön szeretné elvégezni akkor ebben az esetben lehetőséget biztosítanak a trailerek bérlésére is, így egyértelműen

ponyvás utánfutó bérlés

Ponyvás utánfutó előnye

Ponyvás utánfutó bérlés Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy Budapesti telephelyen is van lehetőség ponyvás utánfutó bérlés. Mi is az előnye? Mondhatni, hogy a legelterjedtebb felépítmény típus. A ponyvás futók rakhatók oldalról, hátulról és felülről is (ha felhajtjuk a ponyvát). Az áru szállítás közben védve van a környezeti károktól, de könnyebben hozzáférhető, mint a zárt rendszerű felépítményeknél.

Scroll to Top