ponyvás utánfutó bérlés

Ponyvás utánfutó bérlés

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy Budapesti telephelyen is van lehetőség ponyvás utánfutó bérlés. Mi is az előnye? Mondhatni, hogy a legelterjedtebb felépítmény típus. A ponyvás futók
ponyvás utánfutó bérlésrakhatók oldalról, hátulról és felülről is (ha felhajtjuk a ponyvát). Az áru szállítás közben védve van a környezeti károktól, de könnyebben hozzáférhető, mint a zárt rendszerű felépítményeknél.
Az első megfontolandó kérdés kölcsönzésnél az utánfutó tömege és mérete. Az autósnak el kell döntenie, hogy milyen célra fogja majd használni az eszközt, s annak megfelelő méretűt kell bérelni.

A vontatást végző autó forgalmijában szerepel, hogy maximum milyen tömeget vontathat, ezt is figyelembe kell venni. A tengelyek számánál az egytengelyes utánfutóknál általában kisebb a kéttengelyeseknél, viszont nagyobb terhet tudunk szétosztani.

A kéttengelyes változatok további előnye, hogy négy kerék fékezhető (amennyiben ráfutófékes), s ha egy kerék defektet kap, akkor még korlátozott módon tovább lehet haladni a szerelvénnyel. A féknélküli utánfutók kevesebb tömeget hordozhatnak, de kevésbé érzékenyek az igénybevételre, mivel kevesebb alkatrészből állnak.

A fékút viszont a vontatmány szabadon futása miatt jelentősen megnőhet, ez jelenti az ilyen változatok legnagyobb hátrányát túlsúlynál, ami természetesen nem szabályos.
A kerekek elhelyezkedésénél szintén azt kell mérlegelni, hogy kell-e majd nehezebb terheket szállítani. Ha igen, akkor az alacsonyabb padlószinttel rendelkező oldalt kerekes változatokat érdemes bérelni, míg ellenkező esetben az alsó kerekes utánfutók lehetnek a befutók.

Közösség:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Top

Kapcsolódó hozzászólások

autószállítás

B kategóriás tréler bérlés

B kategóriás tréler bérlés Utánfutó, lakókocsi, netán autószállító tréler? Mindegyik esetében tisztában kell lenni azzal, hogy ki, mit, mivel vontathat B kategóriás tréler bérlése esetében. A jellemzően igen költséges autószállítási árakat nézve sokak fejében megfordul, hogy lakókocsit, trailert, utánfutót vontasson. Aki költséghatékonyság miatt tenne így, azt rögtön el kell szomorítsam, nem lesz szerényebb költségű ha

autómentés Budapest

Autómentés Budapesten

Autómentés Budapest – fő profiljuk az autók szállítása és mentése. Budapest és vonzáskörzetében 1 órán belül a helyszínen vannak. A különböző méretű és teherbírású autószállító trailereinkkel szinte bármilyen mentési és szállítási feladatot végre tudnak hajtani. Amennyiben az autómentést vagy autószállítást Ön szeretné elvégezni akkor ebben az esetben lehetőséget biztosítanak a trailerek bérlésére is, így egyértelműen

ponyvás utánfutó bérlés

Ponyvás utánfutó előnye

Ponyvás utánfutó bérlés Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy Budapesti telephelyen is van lehetőség ponyvás utánfutó bérlés. Mi is az előnye? Mondhatni, hogy a legelterjedtebb felépítmény típus. A ponyvás futók rakhatók oldalról, hátulról és felülről is (ha felhajtjuk a ponyvát). Az áru szállítás közben védve van a környezeti károktól, de könnyebben hozzáférhető, mint a zárt rendszerű felépítményeknél.

Kisbusz bérlés Budapest

Új kényelmi szolgáltatás

Új kényelmi szolgáltatásunk az állófűtés kisbuszba! Állófűtés kisbuszba! Örömmel tájékoztatjuk meglévő és új ügyfeleinket, hogy Budapesten bérelhető kisbuszainkat elkezdtük állófűtéssel felszerelni. Ennek köszönhetően az utasok számára további kényelmi szolgáltatást tudunk biztosítani. Előnyök: Biztonság – jó látási viszonyok! A jó látási viszonyok már kezdettől fogva biztosítottak az állófűtéssel – anélkül, hogy le kellene kaparni a jeget.

trailer kölcsönzés

Utánfutó trailer bérlés nálunk!

Utánfutó trailer bérlés nálunk! Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy 9 személyes kisbuszok bérlésén túl, már utánfutókat és autószállító trailereket is tudunk biztosítani bérlőink számára. Telephelyeinken trailer bérlés, trailer kölcsönzés és utánfutó bérlés biztosításával oldjuk meg a magánszemélyeknél cégeknél szükséges szállítási megoldásokat a lehető legjobb bérleti konstrukcióval és ár-érték aránnyal.  A nagyob vagy kisebb méretű termékekket nem

Scroll to Top