trailer kölcsönzés

Utánfutó trailer bérlés nálunk!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy 9 személyes kisbuszok bérlésén túl, már utánfutókat és autószállító trailereket is tudunk biztosítani bérlőink számára. Telephelyeinken trailer bérlés, trailer kölcsönzés és utánfutó bérlés biztosításával oldjuk meg a magánszemélyeknél cégeknél szükséges szállítási megoldásokat a lehető legjobb bérleti konstrukcióval és ár-érték aránnyal.  A nagyob vagy kisebb méretű termékekket nem kell az autóba zsúfolni, többször fordulni, esetleg szállítmányozót hívni.

utánfutó trailer bérlés

A különböző méretű és terherbírású utánfutók és trailerek bérlése egyszerű megoldást nyújt bárki számára. Telephelyeinken megtalálható különböző méretű és teherbírású utánfutók és trélerekkel bármit szállítha, persze a megengedett legnagyobb össztömegig. Utánfutóinkkal 350-3500 kg terhelhetőségig szállíthat biztonságosan bármit. Új, korszerű utánfutóink és trailereink bérlése megbízható megoldást nyújtanak a gyors szállítási problémákra. A trailerekhez a szükséges rögzítő és tartó elemeket (kerékrögzítő, spanifer) ingyenes biztosítjuk.

Továbbá az autószállító trailereink rendelkeznek éves országos autópálya matricával, és csörlővel. Béreljen autószállító trailert, hogy autóját ne drágán szállítsák. Ha magunknak intézzük az autó mozgatását akkor azzal nagyon sokat spórolhatunk, ugyan is  Budapesten belül akár 20-40.000Ft is lehet a szállítási költség. A tőlünk bérlet autószállító utánfutót már 7.000Ft-tól igénybe tudja venni. A megfelelő szállítási mód előtt érdemes mérlegelni a szállítandó eszköz méretét és súlyát, annak érdekében, hogy a legoptimálisabb utánfutót, vagy trélert tudja igénybe venni. Nálunk minden igénynek megfelelő utánfutót megtalál.
Nézze meg weboldaldalunkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb méretű utánfutót vagy trailert széles választékunkból.

Közösség:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Top

Kapcsolódó hozzászólások

autómentés Budapest

Autómentés Budapesten

Autómentés Budapest – fő profiljuk az autók szállítása és mentése. Budapest és vonzáskörzetében 1 órán belül a helyszínen vannak. A különböző méretű és teherbírású autószállító trailereinkkel szinte bármilyen mentési és szállítási feladatot végre tudnak hajtani. Amennyiben az autómentést vagy autószállítást Ön szeretné elvégezni akkor ebben az esetben lehetőséget biztosítanak a trailerek bérlésére is, így egyértelműen

ponyvás utánfutó bérlés

Ponyvás utánfutó előnye

Ponyvás utánfutó bérlés Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy Budapesti telephelyen is van lehetőség ponyvás utánfutó bérlés. Mi is az előnye? Mondhatni, hogy a legelterjedtebb felépítmény típus. A ponyvás futók rakhatók oldalról, hátulról és felülről is (ha felhajtjuk a ponyvát). Az áru szállítás közben védve van a környezeti károktól, de könnyebben hozzáférhető, mint a zárt rendszerű felépítményeknél.

Kisbusz bérlés Budapest

Új kényelmi szolgáltatás

Új kényelmi szolgáltatásunk az állófűtés kisbuszba! Állófűtés kisbuszba! Örömmel tájékoztatjuk meglévő és új ügyfeleinket, hogy Budapesten bérelhető kisbuszainkat elkezdtük állófűtéssel felszerelni. Ennek köszönhetően az utasok számára további kényelmi szolgáltatást tudunk biztosítani. Előnyök: Biztonság – jó látási viszonyok! A jó látási viszonyok már kezdettől fogva biztosítottak az állófűtéssel – anélkül, hogy le kellene kaparni a jeget.

trailer kölcsönzés

Utánfutó trailer bérlés nálunk!

Utánfutó trailer bérlés nálunk! Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy 9 személyes kisbuszok bérlésén túl, már utánfutókat és autószállító trailereket is tudunk biztosítani bérlőink számára. Telephelyeinken trailer bérlés, trailer kölcsönzés és utánfutó bérlés biztosításával oldjuk meg a magánszemélyeknél cégeknél szükséges szállítási megoldásokat a lehető legjobb bérleti konstrukcióval és ár-érték aránnyal.  A nagyob vagy kisebb méretű termékekket nem

kisbusz bérlés sorban

Kisbusz bérlés előnyei

Kisbusz bérlés előnyei! Mi a 9 személyes kisbusz bérlés előnyei? Üzleti út vagy kirándulás esetén kényelmes és biztonságos alternatívája kis csoportok részére 2 vagy 3 személyautó használata helyett a kisbusz bérlés, mikrobusz bérlés most, kisbusz kölcsönzés most akár külföldre is kaucióval. A bérelhető Ford transit 9 fős kisbuszok felépítménye kellő helyet és mozgásteret biztosít az

Scroll to Top