trailer kölcsönzés

Utánfutó trailer bérlés nálunk!

Utánfutó trailer bérlés nálunk!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy 9 személyes kisbuszok bérlésén túl, már utánfutókat és autószállító trailereket is tudunk biztosítani bérlőink számára. Telephelyeinken trailer bérlés, trailer kölcsönzés és utánfutó bérlés biztosításával oldjuk meg a magánszemélyeknél cégeknél szükséges szállítási megoldásokat a lehető legjobb bérleti konstrukcióval és ár-érték aránnyal.  A nagyob vagy kisebb méretű termékekket nem kell az autóba zsúfolni, többször fordulni, esetleg szállítmányozót hívni.

utánfutó trailer bérlés

A különböző méretű és terherbírású utánfutók és trailerek bérlése egyszerű megoldást nyújt bárki számára. Telephelyeinken megtalálható különböző méretű és teherbírású utánfutók és trélerekkel bármit szállítha, persze a megengedett legnagyobb össztömegig. Utánfutóinkkal 350-3500 kg terhelhetőségig szállíthat biztonságosan bármit. Új, korszerű utánfutóink és trailereink bérlése megbízható megoldást nyújtanak a gyors szállítási problémákra. A trailerekhez a szükséges rögzítő és tartó elemeket (kerékrögzítő, spanifer) ingyenes biztosítjuk.

Továbbá az autószállító trailereink rendelkeznek éves országos autópálya matricával, és csörlővel. Béreljen autószállító trailert, hogy autóját ne drágán szállítsák. Ha magunknak intézzük az autó mozgatását akkor azzal nagyon sokat spórolhatunk, ugyan is  Budapesten belül akár 20-40.000Ft is lehet a szállítási költség. A tőlünk bérlet autószállító utánfutót már 7.000Ft-tól igénybe tudja venni. A megfelelő szállítási mód előtt érdemes mérlegelni a szállítandó eszköz méretét és súlyát, annak érdekében, hogy a legoptimálisabb utánfutót, vagy trélert tudja igénybe venni. Nálunk minden igénynek megfelelő utánfutót megtalál.
Nézze meg weboldaldalunkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb méretű utánfutót vagy trailert széles választékunkból.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top